Tacos med storfe og grillet salsa

Tacos med storfe og grillet salsa

Du trenger:

200 gr mørbrad

1 spiseskje soyasaus

1 spiseskje Wild Fire Spice Blend of Mexico

1 spiseskje nøytral olje

Salsa

4 modne tomater

1 gul løk

2 ferske jalapenos

3-4 fedd hvitløk

En bunt fersk koriander

Salt, pepper etter behag

Olivenolje

Saft fra 1-2 lime

Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i strimler. Ha i en bolle. Hell over olje og bland godt.  Hell over soyasaus og Wild Fire Spice Blend of Mexico. Bland godt. Dekk bollen med plastfolie og sett i kjøleskapet.

I mellomtiden lager du salsa.

Fyr opp grillen til rundt 200 grader. Eventuelt varm opp en stekepanne.

Del tomater, løk, og chili grovt. Skrell hvitløken. Ha alt i en ildfast form (om du skal ha den på grillen), hvis ikke, ha alt i stekepanna.

La grønnsakene få seg en god omgang på grillen. De skal brunes godt, og være litt svarte i kantene. Med det mener jeg at de skal være litt svidd, men ikke brent. Dette vil ta en halvtime til  tre kvarter. I stekepanne vil dette ta mye kortere tid.

Ha grønnsakene over i en kjøkkenmaskin, sammen med grovhakket koriander, salt, pepper og olivenolje. Grovhakk salsaen med kjøkkenmaskinen. Den skal være litt grov, ikke en fin puré. Juster med limejuice, eventuelt mer salt og pepper.

Ta ut kjøttet fra kjøleskapet. Kjør grillen opp på maks, og varm  opp en støpejernspanne eller grillplate.

Varm opp tortillas i henhold til pakken. Jeg foretrekker de aller minste tortillaene.

Når grillen og støpejernet er varmt, legger du kjøttet på. Grill kjøttet til det er godt brunet. Ta det ferdige kjøttet i en bolle.

Ha litt kjøtt i en tortilla, topp med salsa og din favoritt Wild Fire Foods hot sauce. Her passer Jalapeño-sausen svært godt.TUSEN TAKK TIL MEAT & METAL FOR OPPSKRIFTEN!
anbefaler alle å ta en titt på matbloggen hans!