Cajun shrimp tacos med ananas salsa

Cajun shrimp tacos med ananassalsa

Du trenger

20 scampi, renset for skall og tarm

1 spiseskje nøytral olje

1 spiseskje Wild Fire Foods Spice Blend of the Bayou

1 spiseskje Wild Fire Mango BBQ Sauce

Salsa:

1/2 rå ananas

1 rødløk

2-3 ferske jalapenos

1 chipotle chili

1 bunt fersk koriander

Saften fra 1 lime

salt, pepper

Litt eplecidereddik

Begynn med å lage salsaen.

Kutt av toppen og bunnen på ananasen. Skjær av skallet. Del den i to på langs, og så deler du de to halvdelene i to. Skjær av den harde kjernen. Så skjærer du ananas i små, jevnstore biter. Finhakk løk og chili. Dersom chipotlen er tørr, legg den i varmt vann i ti minutter til den er myk. Finnhakk den også. Ha alt i en bolle. Hell over litt olje, limesaft og eplecidereddik. Ha i salt og pepper, samt finhakket koriander. Bland godt. La salsaen stå i en halvtimes tid.

Fyr opp grillen til maks temperatur. Sett på  en støpejernspanne eller grillpanne, og la denne bli skikkelig varm. Eventuelt kan du varme opp en wok eller stekepanne på komfyren.

Rens scampiene om det ikke allerede er gjort. Ha dem i en bolle og hell over olje, Wild Fire Spice Blend of the Bayou og salt. Bland godt.

Varm tortillas i henhold til pakken. Jeg foretrekker de minste hvetetortillaene til dette. Dekk de varme tortillaene med et rent kjøkkenhåndkle.

Når scampiene er klare, griller du dem kjapt i to minutter på den ene siden og  minutt på den andre, til de er klare.

Ha de ferdige scampiene i en bolle.

Ha tre-fire scampi i en tortilla. Ha en spiseskje eller to med salsa, og topp det hele med litt Wild Fire Mango BBQ Sauce og Wild Fire Mango Habañero hot sauce.TUSEN TAKK TIL MEAT & METAL FOR OPPSKRIFTEN!
anbefaler alle å ta en titt på matbloggen hans!