Chicken Wings

Forberedelser: ca 30 minutter

Grilltid: ca 90 minutter


Du trenger:

1 kg kyllingvinger

4 gr salt

3 ss Wild Fire Spice Blend of the Americas

4 ss Wild Fire Chipotle ketchup


Del kyllingvingene i over- og undervinger. Skyll og tørk dem godt slik at det ikke er noen beinrester.

Ha dem i en bolle og ha på litt nøytral olje, f. eks. rapsolje. Bland godt. Dryss over salt og Wild Fire Spice Blend of the Americas. Bland godt, og pass på at vingene er jevnt dekket.

Legg vingene på indirekte varme på grillen, ca 125 grader. La dem ligge og kose seg i 45-60 minutter.

Ta vingene av grillen og ha dem i en stor bolle. Øk temperaturen på grillen til ca 220 grader.

Legg kyllingvingene tilbake på grillen i 15-20 minutter, til skinnet er sprøtt.

Ta kyllingvingene av grillen og ha dem i en stor bolle.

Hell over Chipotle Ketchup og bland godt. Legg kyllingvingene tilbake på grillen slik at sausen får “satt” seg litt.



Server omgående


TUSEN TAKK TIL MEAT & METAL FOR OPPSKRIFTEN!
anbefaler alle å ta en titt på matbloggen hans!